Roiti Design Finland

Roitin tarina alkoi jo oikeastaan vuonna -94,  jolloin eläintarvikkeissa oli vielä paljon kehitettävää niin vaatteissa, pannoissa kuin valjaissakin.

Alan nykyinen konkari; Marjaleena Koivisto aloitti silloin oman koiraharrastuksensa innoittamana eläintarviketuotannon. Tuotantoa tehtiin ensin Kappasvain-merkillä. Hyvin pian astui kuvioihin yhteistyö silloisen vaasalaisyrittäjän kanssa Hurtta-yhteistyö. Toiminnan laajentuessa ja kansainvälistyessä Kappasvain-nimi muutettiin muotoon TopCanis ja suunnittelua jatkettiin kasvattaen yritys suurimmaksi Suomessa eläintarvikkeita valmistavaksi yritykseksi Marjaleenan johdolla. Tuotantojen siirtyessä kaukomaihin Marjaleena koki sekä järkevämmäksi että taloudellisemmaksi toteuttaa tuotantoa lähialueella Euroopassa ja niin tie TopCaniksen kanssa päättyi. Tuotanto aloitettiin Roiti nimellä.

Roitin johtava ajatus on tehdä korkealaatuisia tuotteita huippumateriaaleista ja suosia kaikissa valinnoissa mahdollisuuksien mukaan eurooppalaisia toimijoita.
Niinpä tuo kaikki oppi ja kokemus, joka vuosien varrella on tuotesuunnittelusta, tuotannosta ja laadusta kertynyt Marjaleenalle, löytyy nyt Roiti-tuotteista.

Tuotteet ovat 100% Suunniteltu Suomessa, kuunnellen tarkkaan kuluttajien ja yksityisten eläintarvikeliikkeiden toiveita ja tarpeita.

Roitin tuotteet tehdään omassa ompelimossa Eestissä. Marjaleena on itse asunut Virossa ja työskennellyt omalla tehtaallaan. Hän on henkilökohtaisesti valinnut kaikista ammattitaitoisimmat ompelijat ja kouluttanut heidät valmistamaan mahdollisimman korkealaatuisia eläintarvikkeita. Ompelijat ovat hyvinpalkattuja ja tekevät työtään suurella ylpeydellä.

Marjaleena muutti takaisin Suomeen, mutta käy yhä ompelimollaan noin kerran kuukaudessa tarkistamassa että kaikki sujuu kuten pitääkin.

Korkean laatunsa lisäksi, kaikki Roitin tuotteet ovat tehty erittäin kestäviksi, ja ovat parhaimmillaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

• Kotimainen
• Kestävä
• Eettinen